Belangrijke info concert Efteling

Op zaterdag 28 april a.s. gaan we met de fanfare naar de Efteling.

Alle spelende leden kunnen gratis naar binnen. De entreeprijs van de niet-spelende leden wordt door de fanfare betaald. Voor de aanhang geldt een groepsprijs van 27.00 euro (normale prijs 32 euro). Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.

De jeugdorkestleden, die niet bij de fanfare spelen, moeten hun trui meenemen en een zwarte broek. De fanfareleden hun kostuum. Dit geldt ook voor de vaandeldrager en het bestuur.

Lunch komt voor eigen rekening. Neem desgewenst een lunchpakket mee. Omdat we pas rond 19.30 thuis zijn, is het handig om in de Efteling iets te eten. 

 

Vertrektijd:

De vertrektijd en vertrekplaats van de bussen is 08.00 uur op het Dorpsplein.

 

Terugreis:

Vertrektijd bus vanaf de Efteling: 18.00 uur ( 17.45 uur uiterlijk verzamelen buiten de hoofdingang).

 

Nog iemand extra meenemen?

Mochten er nog vrienden of familie zijn die mee willen dan kan dat tegen betaling van een kleine bijdrage van 3 euro voor de onkosten van de bus ,dus 30.00 euro. Dit wel nog graag even doorgeven aan An Wensveen. (Dit geldt niet voor broertjes zusjes of ouders die alsnog meegaan, die betalen gewoon 27 euro).

 

Betalen:

We willen de kaarten vast reserveren i.v.m. de groepskorting dus we verzoeken jullie het te betalen bedrag vóór 15 april over te maken op rekeningnummer:

1259.01.593 t.n.v. fanfare Les Amis Réunis

onder vermelding van: Efteling

Tot zaterdag 28 april!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *