Rob Mennen ‘Op verzeuk op bezeuk’ bij fanfares Ransdaal en Geulle

Rob Mennen gaat zaterdagavond 11 maart ‘Op verzeuk op bezeuk’ in Valkenburg bij Fanfare Les Amis Réunis uit Ransdaal en Fanfare St. Martinus uit Geulle.

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties (zoals de musical ‘Dagboek van een Herdershond’). Op L1 heeft Rob zijn eigen programma ‘Op verzeuk op bezeuk’, waarbij hij bekende artiesten op bezoek krijgt om samen muziek te maken, te kletsen en een spelletje te spelen. In het verlengde hiervan gaat Rob Mennen op bezoek bij de fanfares van Ransdaal en Geulle.

Met onder andere piano, zang en een samengesteld orkest – bestaande uit beide fanfares -staan er prachtige muziekwerken op het programma. Het wordt een verrassende en vermakelijke avond waarbij naast muziek ook ruimte is voor ludieke activiteiten en interactie met het publiek en het orkest.

Rob Mennen speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met de twee fanfares voor dat u als toeschouwer een onvergetelijke avond beleeft! Beide fanfares staan onder leiding van Xavier Kuipers.

Het concert vindt plaats in De Polfermolen te Valkenburg en begint om 20:00 uur. De zaal is vanaf 19:30 uur geopend. De entree is € 10. Kaarten zijn verkrijgbaar via lesamisreunis.nl.

Jubileumconcert Trip Around The World met optredens van Martin Hurkens en doedelzakspeler Tómmes Lamers

Fanfare Les Amis Réunis viert zondag 20 november haar 135-jarig jubileum met een bijzonder concert in de Borenburg in Voerendaal. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis rond de wereld.

Niemand minder dan Martin Hurkens, bij het grote publiek bekend als winnaar van Holland’s Got Talent, verleent zijn medewerking aan dit concert. Daarnaast kan het publiek genieten van de klanken van een doedelzak. Tómmes Lamers is pipe major van ‘’Drums & Pipes politie-eenheid Limburg’’ en speelt samen met de fanfare en drumband onder andere het muziekwerk Highland Cathedral.

De reis start in Limburg waarna verschillende continenten worden aangedaan. Laat u verrassen en kom luisteren naar dit programma boordevol verschillende muziekstijlen. De fanfare staat onder leiding van Xavier Kuipers en de drumband onder leiding van Paul Erens.

Aanvang concert 19:00 uur. De entree is € 10 in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link of via de ticketshop op de homepagina van onze website. Het is ook mogelijk om aan de avondkassa tickets te kopen. Ze kosten dan € 12,50 per stuk.

Poster Jubileumconcert Trip Around The World

Dankjewel

Helaas hebben we door omstandigheden niet eerder de mogelijkheid gehad om iedereen nog te bedanken die meegedaan heeft aan onderstaande acties om ons financieel te ondersteunen.
Hierbij nog de opbrengsten van deze acties.
Rabo ClubSupport actie € 728,87
Sponsorpunten actie van de Plus € 449,-
Stempel/zegel actie Best Local Deal € 300,-
BEDANKT!!!

Huldiging Jubilarissen

Op zondag 7 november zal fanfare Les Amis Réunis uit Ransdaal haar jubilarissen huldigen.

 

50 jaar: Jo Soogelee

40 jaar: Herman Eussen

40 jaar muzikant: Ralph Vonken

25 jaar: Sepp Heugen, Gerard Kikken, Mart Braun

25 jaar muzikant: Daniëlle Smeets, Petra Vaessen

12 ½ jaar: Lars Rompen, Sten Rompen, Axel Vonken

Tevens zal er stil worden gestaan bij het feit dat Paul Erens al 12 ½ jaar leiding geeft aan de drumband als instructeur.

 

We starten de dag om 9.30 uur met een H. Mis in de parochiekerk H. Theresia van het Kind Jezus.

Waarna we naar de feestlocatie van de dag, gemeenschapshuis ’t Wouves, zullen marcheren.

 

Van 13.00 uur tot 14.00 uur zal er een concert worden gegeven door onze drumband en fanfare.

Dit concert is voor iedereen toegankelijk.

 

Van 14.00 uur tot 15.30 uur is er een receptie voor de volgende jubilarissen

Jo Soogelee                50 jaar lid
Herman Eussen         40 jaar lid/muzikant
Ralph Vonken             40 jaar muzikant
Sepp Heugen              25 jaar lid/muzikant
Gerard Kikken             25 jaar lid/muzikant
Mart Braun                  25 jaar lid/muzikant

Aansluitend tot 17.00 uur muziek van de Ransdorf Muzikanten.

 

Beleefd uitnodigend,

Bestuur en leden Les Amis Réunis

 

Overigens willen wij erop wijzen dat de regelgeving nu nog is dat alle aanwezigen in het bezit dienen te zijn van een “coronatoegangsbewijs”.

Rabo ClubSupport 2021

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom steunen we via Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. Zo zorgen we er samen met onze leden voor dat clubs sterker worden. En dus dat duizenden mensen kunnen doen wat ze leuk en belangrijk vinden.

Jij beslist mee

Afgelopen weken hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport. Als lid van de Rabobank bepaal jij welke financiële ondersteuning deze clubs van ons ontvangen. Van 4 tot 25 oktober 2021 kun je jouw stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging.

Breng jouw stem uit

Dit jaar kun je stemmen op 3 clubs. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar!
Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.

Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode.