Rob Mennen ‘Op verzeuk op bezeuk’ bij fanfares Ransdaal en Geulle

Rob Mennen gaat zaterdagavond 11 maart ‘Op verzeuk op bezeuk’ in Valkenburg bij Fanfare Les Amis Réunis uit Ransdaal en Fanfare St. Martinus uit Geulle.

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties (zoals de musical ‘Dagboek van een Herdershond’). Op L1 heeft Rob zijn eigen programma ‘Op verzeuk op bezeuk’, waarbij hij bekende artiesten op bezoek krijgt om samen muziek te maken, te kletsen en een spelletje te spelen. In het verlengde hiervan gaat Rob Mennen op bezoek bij de fanfares van Ransdaal en Geulle.

Met onder andere piano, zang en een samengesteld orkest – bestaande uit beide fanfares -staan er prachtige muziekwerken op het programma. Het wordt een verrassende en vermakelijke avond waarbij naast muziek ook ruimte is voor ludieke activiteiten en interactie met het publiek en het orkest.

Rob Mennen speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met de twee fanfares voor dat u als toeschouwer een onvergetelijke avond beleeft! Beide fanfares staan onder leiding van Xavier Kuipers.

Het concert vindt plaats in De Polfermolen te Valkenburg en begint om 20:00 uur. De zaal is vanaf 19:30 uur geopend. De entree is € 10. Kaarten zijn verkrijgbaar via lesamisreunis.nl.