Jubileumconcert Trip Around The World met optredens van Martin Hurkens en doedelzakspeler Tómmes Lamers

Fanfare Les Amis Réunis viert zondag 20 november haar 135-jarig jubileum met een bijzonder concert in de Borenburg in Voerendaal. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis rond de wereld.

Niemand minder dan Martin Hurkens, bij het grote publiek bekend als winnaar van Holland’s Got Talent, verleent zijn medewerking aan dit concert. Daarnaast kan het publiek genieten van de klanken van een doedelzak. Tómmes Lamers is pipe major van ‘’Drums & Pipes politie-eenheid Limburg’’ en speelt samen met de fanfare en drumband onder andere het muziekwerk Highland Cathedral.

De reis start in Limburg waarna verschillende continenten worden aangedaan. Laat u verrassen en kom luisteren naar dit programma boordevol verschillende muziekstijlen. De fanfare staat onder leiding van Xavier Kuipers en de drumband onder leiding van Paul Erens.

Aanvang concert 19:00 uur. De entree is € 10 in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link of via de ticketshop op de homepagina van onze website. Het is ook mogelijk om aan de avondkassa tickets te kopen. Ze kosten dan € 12,50 per stuk.

Poster Jubileumconcert Trip Around The World