Concert Orkest Koninklijke Luchtmachtkapel i.s.m. NATO-Basis Geilenkirchen

Zoals op de website te lezen is, komt het Orkest Koninklijke Luchtmacht op vrijdag 26 Oktober om 20:00u een concert geven in de Borenburg in Voerendaal. De fanfare organiseert dit concert in samenwerking met de Nato-Basis in Geilenkirchen. Zij bieden dit concert aan in het kader van het 30-jarig jubileum van de basis, alsmede als geste voor de bewoners van Zuid-Limburg. Bij dit concert zal de kolonel van de basis met een afvaardiging aanwezig zijn en zullen onder andere de Burgemeesters van Voerendaal, Onderbanken, Landgraaf en Schinnen uitgenodigd worden.

Het thema van deze avond is Magical Movie Night, of te wel.. te samen met solisten brengt dit top-orkest de mooiste deuntjes uit bekende en minder bekende films uit de internationale filmgeschiedenis. Kaartjes kosten SLECHTS 5€!! Er komt geen half orkest, maar de volledige bezetting zal dit concert opluisteren.

 

Kortom, een avond van en voor Limburg, met muziek voor iedereen. Heeft u nog geen kaartje, ga dan snel naar een van de volgende verkooppunten:

  • Borenburg Voerendaal
  • ’t Magazijn Ransdaal
  • Pieters Levensmiddelen Ransdaal
  • info@lesamisreunis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *